Sunday, April 4, 2010

Welcome to my blog!

This is a special blog because it’s mine. And I’m a trendsetter. This blog is not just a blog on real estate, but a blog of my life in real estate where I’ll share real estate news, opinions, life stories, and other tiddley-winks I want to document.

Most likely the majority of this will be free-writing nonsense with a real estate influence. Basically, I’m walking innovation and each footprint I leave is pure ingenuity. Just the other day a random stranger stopped me on the street and said, "Excuse me sir, I want to emulate your essence." I have no idea what that means, but it's for sure a good thing. Anyways, share with your friends and family!

1 comment:

  1. Çit - Tel Örgü - Panel Çit
    Panel Çit ve Tel Çit, Tel Örgü citbu.com'da
    Panel çitler ilk etapta tel örgü sistemi içerisinde düşünülerek güvenlik amacıyla tercih edilmektedir. Özellikle de büyük şehirlerde bahçeye sahip olan kişilerin bahçe etraflarını Çit ile kaplatarak dışarıdan yabancı kişilere girişi engellemesi gerekmektedir. Sadece yabancı kişilere karşı değil kedi, köpek gibi hayvanların girişini de kapatarak bu alanı koruması gereken kişiler böylelikle daha rahat edecek olup kendilerini de koruma altına alacaklardır.
    Tel örgüler daha çok güvenliğin sağlanması adına kullanılmaktadır. İç tarafı dış etkenlerden korumak amacıyla tercih edilen tel örgüler bu sayede daha çok alana yayılmakta ve çok fazla alanda tercih edilmektedir. Sizler de tel örgüleri kendinize ait olan tarla, bahçe, garaj, park gibi alanların çevrelerine inşa ederek rahatlıkla kullanabilir, uzun ömürlü olarak kullanma imkanına sahip olup yapılarınızı en iyi şekilde dış etkenlere karşı dirençli tutabilirsiniz.
    Çoğu zaman çeşitli yapıların çevresine güvenlik önlemlerinin artırılması için belirli sistemler yerleştirilir. Daha güvenli yapıların olması, dışarıdan içeriye yabancı kişilerin ve hayvanların girmesini engellemek amacıyla tel örgü sistemleri içerisinde yer alan jiletli tel tercih edilebilr. Jiletli tel en çok talep edilen yüksek güvenlik önlemleri arasında yer almaktadır. Dikenli tellerin çok yeterli olmadını ya da daha tehlikeli bölgelere daha güvenli tellerin çevrilmesi amacıyla jiletli tellere her zaman için ihtiyaç duyulmaktadır. citbu.com

    ReplyDelete