Tuesday, September 14, 2010

JUST LISTED!! Awesome Rear-Entry Garage Home in Windermere!!

REDUCED! Only $159,900! 4 Bedrooms, 2 full baths, 1 half bath. 2,256 sqft. per tax record! This amazing gem in Windermere subdivision of Pflugerville, comes decked out and move-in ready! Many upgrades and improvements including hardiplank siding, entire house has new carpet installed (9/10), fresh paint, and new trim! Improvements were to make-ready and have NEVER BEEN LIVED ON! Rear-entry, attached garage creates a clean front yard street. Great functional floorplan, making fantastic use of space! Academically Recognized Windermere Elementary across the street! Kids can walk to school! Extremely private & shaded backyard. Large, mature trees! This home is spotless clean and move-in ready! No pre-move cleaning here! Bishopsgate Dr. in Windermere, with their clean, wide street has extremely low turnover! Only ONE home for sale and sold since 2007! Residents here are happy!! 

More highlights: 
- Excellent curb appeal with 3-side masonry!
- Two Sago Palms at front walkway add an extra appeal!
- Community Center with pool, playground, and clubhouse! 
- Very clean street with no unattractive garbage cans left out! 
- Lots of natural light despite large, healthy trees! 
- Spotless clean! Tubs look unused! Kitchen in fantastic shape! 
- Ready to go. No pre-move cleaning. Move-in TODAY!
- Awesome entrance foyer provides plenty of "wow factor" for all those who enter!

SEE TOUR HERE: Video Tour
MORE INFO: 17116 Bishopsgate Dr. Property Info



2 comments:

  1. Dünyanın En çok kullanılan ürünlerinden olan bahçe çit teli ve Tel Örgü Fiyatları Ankara günümüzün en çok tercih edilen çit sistemlerinden birisidir. Sizlerde Bu ürünler hakkında daha fazla bilgi edinmelisiniz mutlaka bir gün ihtiyaç duyacağınız ürünlerin Tel Örgü Ankara Olduğunu unutmayınız. Bahçelerinizin güvenliğini sağlayan bu ürünlerin kullanımı gayet basittir.
    Günümüzün en popüler bahçe çitleri arasında yer alan ve kalitesi ile her kesimden taktir toplamış ve yüksek güvenlik isteyen kişilerin en başlıca tercih ettikleri ürünümüz olan çitin maliyeti Panel Çit Fiyatları hakkında bilgi edinmek istiyorsanız lütfen sayfamıza göz atmanızı rica ediyoruz. Ayrıca sadece Türkiye'de değil Dünyanın her yerinde en çok kullanılan ürünlerin Tel örgü bahçe teli olduğunu biliyormuydunuz. Tel örgü maliyeti ve fiyatları hakkında sayfamıza göz atabilirsiniz.
    Panel çit Ankara Panel Çit Fiyatı - Tel örgü Ankara - Tel Örgü Fiyatları
    - Jiletli tel Ankara - Çim çit Ankara - Online satış hizmetleri ve Tel çit fabrikası imalatı ve Ankara Tel Örgü Fiyatları ile hizmetinizde.

    ReplyDelete
  2. Bahçe teli ve Panel çit fiyatları için bu sayfaya bakmadan geçmeyiniz.
    Kaliteli görsel ile Panel çit ürünleri için ideal bir sayfa.
    Bahçe teli yapımı ve Tel örgü Fiyatları hakkında aradığınız her şey burada.
    Bahçe teli ürünleri için fiyat almak istiyorsanız Panel Çit Fiyatı - tel örgü fiyatı - çim çit fiyatı ve diğer tüm ürünlerin fiyatı bu sayfadadır.


    Panel çit Fiyat
    Çit
    Tel örgü
    Panel tel çit

    ReplyDelete